Om os

Netværket af mikrovirksomheder i Fuglebjerg og Omegn

Blev etableret 2013 af Næstved Erhvervsforening i samarbejde med Landliv a/s. Vi troede, at hvis først at netværket var etableret, så kunne det blive selvkørende,  men så nemt gik det ikke  – så de hang noget i bremsen indtil efteråret 2015, hvor vi blev genetableret.

Så vil du være med til at præge udviklingen af et ungt netværk, så kom (også hvis du bor meget i omegnen).

Vi mødes en gang om måneden kl.  19-21 – rullende ugedag helst i den 3 uge af måneden, se kalenderen, hvornår næste møde er.  Vi mødes i UdviklingsHus Fuglebjerg

Netværket af mikrovirksomheder Glumsø, Herlufmagle og Fensmark

Blev etableret februar 2015 af Næstved Erhvervsforening i samarbejde med Landliv a/s.
Vi holdt den første mikromesse i september og den næste i april 2016.
Vi mødes den 3. mandag i måneden  – vi skifter mødested mellem de 3 lokalområder – følg med i kalenderen.

Vi er blevet en forening med forretningsudvalg – læs mere om det på vores del af siden.

UdviklingsHus Fuglebjerg

UdviklingsHus Fuglebjerg er en ny måde at skabe sammenhæng og (forhåbentligt) kraft – på tværs af bibliotek, mikrovirksomheder og lokalområde.
Samfundets siloopdeling er skadelig, det viser både sund fornuft og forskning. Derfor skal vi samarbejde på tværs af bibliotek, erhvervsliv og lokalsamfund. Og vi kan måske sammen skabe rollemodellen for fremtidens bibliotek.

Det største erhvervspotentiale i lokalområder er mikrovirksomheder –  og i UdviklingsHuset vil mikrovirksomheder leje sig ind i og skabe et innovativt miljø.  Igennem netværk vil vi styrke entreprenørerskabet.