Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Skab struktur i din kreative hverdag
28/10/2016
0
kort utilgængelig

Dato/Tid
Dato: - 28/10/2016
Tid: 09:00 - 15:00

Lokation
UdviklingsHus Fuglebjerg

Kategori


Du kender sikker typen der roder på kontoret, glemmer en aftale eller ikke har overblik over økonomien. Det kunne måske godt være dig selv (?)

Som iværksætter eller mikrovirksomhed er der rigtig mange ting at holde styr på. Nogle gange er der så mange ting, så du ufrivilligt glemmer eller overser noget vigtigt.

Det er IKKE tegn på, at du er dum eller uduelig. Men tegn på, at du mangler overblikket over din virksomhed.

Manglende overblik kendetegner i særlig grad kreative mennesker, og det er de fleste iværksættere. Det er derfor, du er startet som selvstændig virksomhedsejer.

dameblads-testen

Hvis du er en af dem, som læser dameblade (måske bare ved tandlægen), så kender du sikket kvinde-testen ”Er du god nok”?

I sin enkelthed går den ud på at genkalde sig sit eget billede af sig selv. Vi kan skabe samme test i forhold til at være kreativ iværksætter.

  • Er du typen som får masser af vilde ideer?
  • Mangler du rammer, struktur og overblik til at sætte din kreative proces i system?
  • Savner du et skub til at komme ud over rampen?
  • Får du ikke lige fulgt op på kunderne?
  • Skrider økonomien for dig?

 

Hvem vil have bedre salg?

En del af det at drive virksomhed handler også om at sælge sine varer og ydelser. Udfordringen for mange selvstændige er at lære, hvordan du BÅDE kan fastholde et kreativt flow, OG have styr på dit rod. I kreative flow udvikler du nemlig nye ideer til fremtidige produkter. Men måske mangler du redskaber til at skabe en struktur, der virker for dig.

UdviklingsHus Fuglebjerg og Kristine Karlshøj har derfor skabt denne kursusdag, hvor du kan blive inspireret til at planlægge, sortere og organiserer på en ny måde. Du kan lære, hvordan du afslutter projekter, rydder op og sætter punktum!

Og hvad har det med salg at gøre? … Alt! Jo mere overblik du har i din virksomhed. Jo mere ro, glæde og styrke udstråler du. Og jo mere sælger du. Ganske enkelt!

Hvem kan bruge dette Kursus

Hvis du er iværksætter, kunstner, designer, forfatter, underviser, arbejder med IT, rådgivning, planlægning, konstruktion, salg, markedsføring, kommunikation, selvstændig konsulent eller på vej til nye opgaver i dit arbejdsliv. Måske har du blot brug for inspiration og nye redskaber til at få struktur og overblik i hverdagen.

 

Skab struktur i din kreative hverdag, UdviklingsHus Fuglebjerg fredag d. 28. oktober kl. 9-15
Tilmeld dig på www.kristinekarlshoej.dk. Pris kr. 1250

 

farve_1_dk

MirakelVIP

Kristine Karlshøj driver virksomheden Mirakel VIP, hvor hun hjælper virksomheder og organisationer med at designe, facilitere og lede udviklingsprocesser. Kristine er uddannet designer og har en master i børne- og ungdomskultur og et diplom i Kunst- & Kulturledelse. Læs mere HER

Udviklingshus Fuglebjerg kursus 28.10.16 (1)


Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje